SAYA SAYANG AWAK,AWAK SAYANG SAYA?@_@


Monday, July 25, 2011

cuti mid sem bersama rambutan ^^

assalamualiakum ! hai !
minggu lepas aku cuti mid sem 1 week , sepanjang cuti tu asyik makan buah ja . macam macam ada buah manggis , cempedak , mata kucing , jambu , mempelam , langsat , duku and yang paling best buah RAMBUTAN lahh ! favourite tau ! maaf lah durian tak tersenarai sebab nya aku tak makan durian . kesian kan ? haha tak tau kenapa , mungkin sebab aku ada migrain jadi cepat pening . Bau sikit ja da pening :( sebab tu lah tak makan
orang kat kampung siap cakap lagi " ermm , rugi lah kalau macam tu " siap tersenyum lagi haha tak pe lah makcik , asalkan tak menyusahkan orang hehe .
ada satu pagi tu kan , aku tak bangun tido lagi pastu aku mimpi bau durian , dalam mimpi tu kepala aku sakit sangat sebab bau durian ! pastu aku terbagun dari tido, emmm memang bau durian pon ! tengok ! sampai masok mimpi lagi . nampak sangat tak boleh makan haha .

Ha ! dah dah lah cakap pasal durian kan ? sekarang kita nak cakap pasal rambuatan pulak! iaitu buah 'febret' aku ! hehe kalau nak tau kan sepanjang cuti tu aku asyik makan rambutan ja tak ada buah laen dah , buah lain tu sebiji dua saja ! haha
tok aku siap kupas buah rambutan tu simmpan dalam peti sejuk senang nak amik makan yelah orang tua kan bukan senang nak makan kan ? tapi , yang kesian nya adik aku pulak yang asyik amik makan , habis buah tu dia makan membebel lah tok aku dibuat nya, haha . tapi memang sedap lah kalau kita hiris isi rambutan tu ,pastu masok peti sejuk ! perghhh ! terbaikk lah ! tak caya korang try lah buat .
nak tau tak akibat makan rambutan banyak sangat , bibir aku gatal gatal siap melupas and kasar lagi ! terseksa aku dibuatnya ! nape lah jadi macam tu kan ? hmmmm !
tapi , tu tak meluntur semangat aku untuk tak makan buah tu tau ? tetap jugak aku makan ! haha , biar lah buah tu jadi penawar nya . haha

dah la , sampai sini je kot ! bye bye !
sekian ;))

No comments:

Post a Comment

comey-comey saye :)

TERIMA KASEHH :) datang lagi ^_~

terime kasih ye ? sila datang lagi... Photobucket