SAYA SAYANG AWAK,AWAK SAYANG SAYA?@_@


Monday, July 25, 2011

cuti mid sem bersama rambutan ^^

assalamualiakum ! hai !
minggu lepas aku cuti mid sem 1 week , sepanjang cuti tu asyik makan buah ja . macam macam ada buah manggis , cempedak , mata kucing , jambu , mempelam , langsat , duku and yang paling best buah RAMBUTAN lahh ! favourite tau ! maaf lah durian tak tersenarai sebab nya aku tak makan durian . kesian kan ? haha tak tau kenapa , mungkin sebab aku ada migrain jadi cepat pening . Bau sikit ja da pening :( sebab tu lah tak makan
orang kat kampung siap cakap lagi " ermm , rugi lah kalau macam tu " siap tersenyum lagi haha tak pe lah makcik , asalkan tak menyusahkan orang hehe .
ada satu pagi tu kan , aku tak bangun tido lagi pastu aku mimpi bau durian , dalam mimpi tu kepala aku sakit sangat sebab bau durian ! pastu aku terbagun dari tido, emmm memang bau durian pon ! tengok ! sampai masok mimpi lagi . nampak sangat tak boleh makan haha .

Ha ! dah dah lah cakap pasal durian kan ? sekarang kita nak cakap pasal rambuatan pulak! iaitu buah 'febret' aku ! hehe kalau nak tau kan sepanjang cuti tu aku asyik makan rambutan ja tak ada buah laen dah , buah lain tu sebiji dua saja ! haha
tok aku siap kupas buah rambutan tu simmpan dalam peti sejuk senang nak amik makan yelah orang tua kan bukan senang nak makan kan ? tapi , yang kesian nya adik aku pulak yang asyik amik makan , habis buah tu dia makan membebel lah tok aku dibuat nya, haha . tapi memang sedap lah kalau kita hiris isi rambutan tu ,pastu masok peti sejuk ! perghhh ! terbaikk lah ! tak caya korang try lah buat .
nak tau tak akibat makan rambutan banyak sangat , bibir aku gatal gatal siap melupas and kasar lagi ! terseksa aku dibuatnya ! nape lah jadi macam tu kan ? hmmmm !
tapi , tu tak meluntur semangat aku untuk tak makan buah tu tau ? tetap jugak aku makan ! haha , biar lah buah tu jadi penawar nya . haha

dah la , sampai sini je kot ! bye bye !
sekian ;))

Saturday, July 16, 2011

shah Alam wif member ~

actually dah seminggu aku pegi , sory lah baru nak story ;)) hehehe , sbb aku bz sangat satu minggu ni dengan test . aku ada 4 test ! sume xada gap langsung nak bersuka ria ! haha kesian kan ? nak buadd macam mana nama pon student kann ?? hehe okehh ! SHAH ALAM ~ ni 2nd time aku pegi shah alam , 1st pegi I-CITY . 2nd lak pegi rumah member nama dia ema , abang dia kawin ! sebelum pegi rumah ema aku pegi kenduri lain kenduri rumah member boyfriend aku kat cheras kot Xingat laah :( hehehe . sedaapp sangat makan kat situ ;) tema diorang warna biru CANTEKK ! Tengah seronok makan tiba tiba hujan lebat tp, hujan tak bermakna tak happening taw ? walaupon hujan pesandingan tetap di teruskan dengan silat ! best ! ;))
pas tu kitorang pegi IPB ( kolej aku ) amik member aku , nana dan fyna ! andd then , kitorang terus gerak pegi shah alam masa tu dalam kul 2.30 petang dah ! sampai shah alam pukul 4.00 lbih , pas tu kitorang sesat :( sampai kul 5 lbih ! dah sampai trus makan naseb ada makanan lagi , tu pon ema suruh mak dia masak untuk kitorang kalaw tak berlapar lahh ! hahaha

okeh ! pas makan makan tuh , kitorang jalan sikit sekitar rumah ema , tengok pelamin bergamba dengan pengantin , hehe
ni pic nya :))



kami semua ;))



again bestttttt :))





dia dengan danishh <3 ;))

macam kat kampung ;))




okehh , pas kitorang jalan kat sekitar rumah ema , kitorang pegi makn ABC SEDAPP kat shah Alam tu ! emmmm yummyyy !



emmm , sedapp bukan ? ada perisa durian , keladi , coklat , strawberi andd jagung !


okehh :)) sampai sini saja story aku yang terlepas seminggu tuh , haha sori againn :) daaaa !

sekian ;))

comey-comey saye :)

TERIMA KASEHH :) datang lagi ^_~

terime kasih ye ? sila datang lagi... Photobucket