SAYA SAYANG AWAK,AWAK SAYANG SAYA?@_@


Sunday, March 13, 2011

MALAM PERTAMA

sebut je malam pertama mesti korang tertanya tanya kan
amenda uh ? tetiba je malam pertama..haa.. klaw korang nak taw, malam pertama ni adalah 1 filem pendek ,y membe2 aku buad untuk subjek diorang iaitu HPD 222 , byak bnda laen sbenarnya buleh buad, tp, diorang pilih nak buad filem ,
best crita dia ! da buleh jual aku rasa , mmg berbakat lah diorang ni taw ! rugi kalaw xtengok ! citew ni ditayang kan pd 11/3/2011, pkul 11 pg bertempat di LT1 ,institut profesional baitulmal !
naseb aku sempat tgok taw !klaw x berbulu jgak lah !haha ,
ne taknye gemok aku(bf aku)belakon kot!bkan senang taw x nak mintak kebenaran nak g tgok cite 2 (senang je sbenarnya ,sje wat gimik !haha),smpai je kat LT1 , cita da mula, sempat lah jugak nak pham..dalam cite ni,bf aku jadi hantu ! mula-mula biasa lah kan ,tp,bila nak g toilet teringat dia lak ,klaw ngah bercinte normal la kn teringat dia , tp, aku ni bkn ingat dia tp,ingat dia y sbagai hantu 2 ,berteman jugak lah aku ke toilet !haha, tp,bkan aku sorang je taw.membe membe aku yang laen pon sama taw!haha..LOL !

NI LAH FILEM NYA :


SMART bukan ?
mst korang teringin nak tgok kan ?maaf lah , cite ni xda kat mna mna , baru di DITAYANGKAN...
gamba gamba kat bawah ni adalah antara yang terlibat :


PERASMIAN :





SESI TEMUBUAL:


PARA PENONTON YANG HADIR:



EXTRA PERSEMBAHAN:





da selesai.. kenalah BERKEMAS !:




SEKIAN,

Eye Hearts

Girls Myspace Comments
MyNiceProfile.com

hepy bufdayyy !

Hepy bufdayy to zaini 10 march waynee 16 march !
kitowang sambut buday wani awal ,same ngan bufday zaini.
kat times sequare ! epy sgt2 , seronok tgok diowag poting kek !
aku pon join sekali taw potong kek tuh ,yelah ,ta penah potong ! ahaha. kesian kan ?

kitowang suprise kan zaini ckap xjadi pg TS,
cian die kena tipu an ,die gerak dlm kul 5.30.kitowang pg kul 7.30 ! lame an die tunggu !haha ,pdan muke bufday boy !
tp,bukan zaini je taw y terkene ,wani pon same ! die xtaw y kitowang na smbut bufdayy die jugak ! kat kek 2 ade name die ngn zaini , terkejut die ,yelah mne nak sangke kan . die kenekan zaini die terkene blik !haha,

WISH SAYE UNTUK ZAINI DAN WANI :

>>> semoga zaini dan wani dapat dekan sem ini (insyaALLAH)
>>>semoga keduanya sentiasa mendapat keredhaan dr ALLAH..
>>>Sentiasa bahagia dan sihat..
>>>mendapat kekuatan HATI dr ALLAH s.w.t .
>>>senyum selalu..
>>>semoga sentiasa dipermudahkan segala urusan..


saye sayang awak berdua selalu !!
muaaahhh




selamat ari lahir kawan ku ! bufday boy n girl !


sdap taw kek tu! emmmmm !yummy !



potong kuehnya ,potong kuehya ,potong kuehnya sekarang jugak!





saye ngn bufday girl!ni pon lagi bape ari 20 tahun lahh !


hehehe ,da mcm bufday kite je kan ?haha,teringin !nak jugakk


kesian diowang berdua nih !penat mencari kek !SAMPAI ke PV ,BB...


antara y terlibat !ANIS,IRA,WANI,SOBAH,AIN,MAMA,SEHA,AZIE(xde lam gamba )



turut menjayakan !afiq sebagai photographer !

sekian ,

Tuesday, March 8, 2011

kisah aku dan dia


Sakit sangat sangat hati aku bila terpaksa melepaskan sahabat yang paling aku sayang, aku ingat 1st time aku jumpa dia dulu , time tu aku ikot membe aku yang sorang ag, dia ckap na jumpa membe dia kat 1 kdai makan ni, aku pon ikot la, kat situ ada sorang laki, sorang pempuan.aku tgok ja diorng borak .tp , aku xda lak sembang ngan dia. kali kedua, aku jumpe dia kat tepi tangga aspuri ngan membe aku td , diorng ngah borak , aku pon join la, aku ingat dia budak lcci rupenya budak uitm. dan pra sama aku cuma klas lain2 .
aku tnya dia klas apa ?dia ckp 1b .tkejot aku yelah mana tak nye aku nya (bakal BF ) klas tuh !haha ,aku pon apa ag tnya la , knal x A...?dia gelak smbil jwab ,"ouh mamat indon tu ?" aku pon, "hah?mamat indon ?" yelah tkejot la..dia uwg malaysia ,asal lak pnggil mamat indon kan ?slmba dia jwb , "dah dia suka denga lagu indon dlam klas " berderai ketawa kitorang bertiga ,hahaha.
mcm2 ag aku tanya dia sal mamat indon tuh ,hehe .aku cita kat dia macam2 even kitorang bawu knal ,yela aku sebenarnya na cite kat membe aku yang sorang ag tuh ,tp , bley plak dia wat xtawu ,yang dengar lak membe die .haha
bermula la detik perkenalan aku ngn dia ,julai taun 2009.
kitorng rapat sgt , dia slalu ada ngn aku ,tima aku suka ,sedih ,sakit ,marah . dia mst ada ,dia la tmpat aku ngadu time tuh , kdang2 aku kua ngn dia n bf aku ,kitorng kua bertiga .part y pling best slalu anta aku blik penang.

december 2009 , die ajak aku duk sblik ngn dia n membe dia , kbetulan membe dia dak klas aku ,so oke la kan .dia maseh mcm dulu ,slalu jaga aku , dia ckap aku manja ,x reti berdikari . mmg pon 1st time kot jauh ngn family .dia suka denga cita2 aku , wlaupon kdng2 tuh merepek aku melalut , haha .tp, dia ttp jd pndengar setia aku , pendengar kedua slepas bf aku .aku ingat lagi , satu ari 2 .kaki aku kena besi loker.
aku ingat luka biasa2 je .pas 2-3 ari 2 kaki aku cm xbley na jln .sakit .sakit sangat smapai na pitam. kawan 2 aku suma da cuba mcm2 utk sembuh kan kaki aku , siap masuk kan kaki aku kat dlm air ais .mak aih! sakit siodd ! mcm da ilang saparuh semangat .
pas2 bf aku bwak g klinik .dah 2-3 klinik pg .x baik2 , siap kna g hospital ag !
aku kna g HUKM ! time tu membe baik aku n bf aku y teman kan ,dr pg2 buta kitorng kat situ smpai lah petang ,baru blik!walaupun kedua dua orng kesayangn aku ni penat , tetp juga diorng teman dan bg aku semagat . lma jugak lah kaki aku na baik.
satu lg penyakit y x bley ilang dr idop aku adalah MIGRAIN ! DIA siapp potong rambut aku lg taw ,sbb dia ckp 2 lah puncanya ,haha .
time ni pon dia maseh teman kan bf aku anta aku blik penang !

julai 2010,aku maseh sblik ngn dia. tp , da kurang berMANJA .aku pon slalu lepak bilik bff aku y laen (1 blik je ,4 orang ), dia slalu bz ,yelah dia MPP n koMANDER . walupon cm 2 .dia maseh ag dengar cita2 aku . tiap2 ari aku cita kat dia .walupon dia da rapat ngn orng lain .tp ,maseh lg ingat aku .walupon sedeh aku terima jugak .
kitorng slalu jugak gado .tp ,tima ni dia da xda teman bf aku anta aku blik penang dah.sdeh !
aku da semakin ilang dia .

january 2011, aku btol btol jauh dr dia .dia da xtnggal asrama ,aku seblik ngn bff aku ,y aku slalu lpak .aku rindu dia .na dia dekat ngn aku .dia da semakin bz..n dia juga da ada membe baik laen ,dia da jarang jumpa aku !
sangat jauh .y pling aku xbleh terima ,dia da xnak dengar cerita aku ! dia cakap 2 depan membe baik dia skrg ! aku ingat lagi kata2 dia "aniss...aku da tak nak dengar cerita kau " lpas tu trus berderai air mata aku mngalir.. da semaki laju... depan membe aku yang lain .aku da x peduli ,biar apa orng na ckp pn. dia btol2 da buang aku! aku sedih sgt ,aku kuat kan semangat . bf aku byk bg aku semangat .aku da buat keputusan tuk lupakan dia .tp , dia still ag ada kat dlm at aku yang paling dlm...aku arap aku dapat jumpa dia yang dulu di akhirat kelak !

sekian :)

comey-comey saye :)

TERIMA KASEHH :) datang lagi ^_~

terime kasih ye ? sila datang lagi... Photobucket